+36-1-232-1055 info@uniocontrol.hu

Minőségpolitika

Az UNIO-CONTROL Kft. célja, hogy a követelésérvényesítés területen magas szintű szolgáltatást nyújtson. Ezt úgy kívánjuk biztosítani, hogy a vevői, megrendelői igényeket szem előtt tartva, a vevők részére, új megoldásokat kínálunk, ezen felül naprakész információkkal segítünk.

Fontos számunkra, hogy a tevékenységi köröknek megfelelően a megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkákkal, szolgáltatásokkal.

Az UNIO-CONTROL Kft. vezetősége és az általa foglalkoztatottak elkötelezettek a minőség, valamint az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményei alapján kialakított minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelynek eredményeként partnereink elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújthatunk.

Az UNIO-CONTROL Kft. biztosítja, hogy minden munkatársa ismerje a minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer céljait, felépítését és megvalósításának módszereit.

A letölthető tanúsítványért KLIKK IDE: TÜV tanúsítvány UNIO-CONTROL

Vevőinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk a minőségi célkitűzések elérése érdekében.

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított eszközök és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi követelményeknek.

Minőségirányítási rendszerünk és munkavégzésünk hatékonysága lehetővé teszi, hogy az UNIO-CONTROL Kft. vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget a végzett munka iránt. Ez a biztosíték partnereink számára is, hogy az általuk kínált szolgáltatás megfelelő időben, mennyiségben és minőségben részükre rendelkezésre álljanak.

HA ÉRDEKLŐDIK VALAMELYIK SZOLGÁLTATÁSUNK IRÁNT, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT:

több mint 25 éve - uniocontrol

11 + 8 =