+36-1-232-1055 | +36-30-948-5979 info@uniocontrol.hu

Szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére

Teljes körű vállalati követeléskezelés

A teljes körű vállalati (B2B) követeléskezelés során a munkatársak az írásbeli és telefonos megkeresést követően szükség esetén rövid időn belül személyesen felkeresik az adóst.

Gép-, jármű és eszköz-visszaszármaztatás

Az előzetes írásos megállapodás szerint vállaljuk, – pénzügyi követelések érvényesítése mellett –hogy a gép-, jármű- és eszköz-visszaszármaztatása során a törvényes keretek figyelembevételével hatékonyan járunk el a birtokviszony helyreállítása érdekében.

Környezettanulmány

Igény esetén környezettanulmányt végzünk a leendő/meglévő partnereiknél. Ennek során egyebek mellett a cégjegyzékbe bejegyzett és más forrásokban szereplő adatok valódiságát ellenőrizzük.

magannyomozas-slide

Magánnyomozás

Szolgáltatásunkkal megoldást kívánunk nyújtani Megbízóink valamennyi gazdasági, magán illetve üzletviteli tevékenységgel kapcsolatos problémájára.

Mediációs jellegű tevékenység

Szolgáltatásunkkal a klasszikus vitarendezési eljáráson túl a megbízóink igényei és elvárásai szerint közvetítő, közbenjáró tevékenységet végzünk, hogy ezáltal segítsük elő partnereinket gazdasági céljainak elérésében.

Biztonsági tanácsadás

A tevékenység keretében különböző vállalatok, intézmények, objektumok, létesítmények részére nyújtunk biztonsági tanácsadást.

Ha érdeklődik valamelyik szolgáltatásunk iránt,

vegye fel velünk a kapcsolatot:

közel 30 éve - unio-control

15 + 11 =